تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




فعالیت 4 کارگاه تولید فرآورده های لبنی سنتی در قوچان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا قدرتی گفت: شیر ماده غذائی مطلوب و متعادلی برای انسان است بنابراین محیط کشت بسیار مناسبی هم برای رشد باکتریها است و باکتریهائی که به طور تصادفی وارد شیر می شوند، می توانند سبب بروز مشکلات بهداشتی برای مصرف کننده شوند.
قدرتی تصریح کرد: وجود مراکز مطمئن و بهداشتی برای تولید فرآورده های لبنی امری مهم در تامین سلامت محصولات لبنی دارد.

او گفت: شهرستان قوچان دارای 12 هزار راس دام سنگین در گاوداری های صنعتی و سنتی است و پتانسل بالایی در تولید لبنیات در سطح استان دارد.
 رییس شبکه دامپزشکی قوچان با بیان اینکه هم اکنون 4 کارگاه تولید فرآورده های لبنی سنتی در این شهرستان فعالیت دارند از مردم خواست از مراکز دارای مجوز بهداشتی لبنیات مورد نیاز خود را تهیه نمایند.
انتهای پیام// ح خ




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «فعالیت 4 کارگاه تولید فرآورده های لبنی سنتی در قوچان»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..