تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی

کد خبر: ۴۸۳۸۹۰

۴۷۷  بازدید

در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:گوشت چرخ کرده گوسفند  گرم250 سیب زمینی متوسط 2 عدد رب گوجه‌فرنگی 1قاشق غذا خوری پر آرد نخودچی به مقدار لازم ترخون خشک 2قاشق غذا خوری تخم گشنیز 1قاشق مرباخوری فلفل قرمز به مقدار لازم پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری جعفری خشک 1قاشق مربا خوری نمک به مقدار لازم روغن 1قاشق غذا خوری پیاز متوسط 1عدد زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی 

طرز تهیه:

1. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد

2. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.

3. به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،

4. حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..