تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




باکتری های غذا ریسک سقط جنین را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر، همواره لیستریا با عوارض منفی بر بارداری، به خصوص در ماه پایانی، مرتبط بوده است. حال محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسن آمریکا دریافته اند که این باکتری در اوایل باداری هم فاکتور پرخطری است.

محققان تاکید می کنند زنان باردار باید از خوردن بسیاری از غذاهای حاوی لیستریا پرهیز کنند که از آن جمله می توان به شیر پاستوریزه نشده و پنیر تازه، جوانه های خام، خربزه و گوشت های نمک سودشده اشاره کرد. چراکه باکتری موجود در این غذاها موجب سقط جنین و مشکلات پس از زایمان می شوند.

در این مطالعه چهار میمون باردار با دوز مشخصی از باکتری لیستریا تغذیه شدند. در هیچ یک از میمون ها تا مراحل پایانی بارداری علائم مشخص عفونت در آنها پدیدار نشد.

اما بعد از مرگ جنین میمون ها، نمونه بافت آنها آزمایش شد و محققان دریافتد لیستریا به جفت و همچنین اندومتر حمله کرده است.

محققان معتقدند التهاب ناشی از واکنش ایمنی مادر به لیستریا بر جفت هم تاثیر می گذارد و مانع از حفاظت آن از جنین می شود.

از اینرو محققان عنوان می کنند لیستریا یا برخی از پاتوژن های دیگر ممکن است عامل برخی سقط جنین های باشند که علت آن تشخیص داده نمی شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «باکتری های غذا ریسک سقط جنین را افزایش می دهد»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..