پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای یادگیری روش پخت پاناکوتا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم (۲ نفر)
۱ قاشق چایخوری ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری آب سرد ۱٫۵ پیمانه خامه چرب ¼ پیمانه شکر ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیلطرز تهیه
ژلاتین را درون آب حل کنید. در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود. به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید. سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود. روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید.