کد خبر: ۴۸۰۸۹۶
۲۰۲۶ بازدید
وب سایت روزیاتو: اگر از دوستداران چیزکیک هستید، پیشنهاد می کنیم حتما این دستور را در خانه تهیه کنید. پنیر خامه ای، شکلات و خامه در کنار هم ترکیب فوق العاده عالی می سازند که می توانید به عنوان عصرانه به همراه چای یا قهوه نوش جان کنید.مواد لازم:
چیزکیک
۱ بسته پودر آماده کیک براونی ۶۸۰ گرم پنیر خامه ای ¾ پیمانه شکر ۳ عدد تخم مرغ هم زده ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیلگاناش ۴۵۰ گرم چیپس شکلات ۲ پیمانه خامه چرب
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-مخلوط براونی را بر اساس دستور پخت درج شده روی پاکتش، درست کنید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید.
3-در این فاصله، پنیر خامه ای را به همراه شکر هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
4- تخم مرغ هم زده و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا نرم شوند.
5- براونی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
6-مخلوط چیزکیک را روی براونی بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بپزید.
7-چیزکیک را از فر خارج کرده و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
8-خامه چرب را درون مایکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم گرم کنید.
9- چیپس های شکلات را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات ها، آب شده و یکدست شوند.
10-گاناش را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
11- چیزکیک را روی توری فلزی درون سینی قرار دهید، سپس شکلات را روی آن بریزید.
12-چیزکیک شکلاتی را ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا شکلاتِ روی آن سفت شود.
13-چیزکیک آماده سرو است.