امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک سالاد خوشمزه و کامل به سبک چینی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ: دو عدد کاهوی خردشده: ۵ پیمانه هویج خلالی خرد شده: ۱ عدد پیازچه خرد شده: ۲ عدد کنجد بوداده: ۲ قاشق سوپخوری نودالیت: ۲۰۰ گرمسس سالاد:
روغن زیتون یا کانولا: سه چهارم پیمانه سرکه: یک چهارم پیمانه سویاسس: ۲ قاشق سوپخوری پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری شکر: یک قاشق سوپخوری نمک: به میزان لازمطرز تهیه:
ابتدا مرغ را میپزیم و پس از سرد شدن، آن را خرد میکنیم. مواد سس را با یکدیگر مخلوط میکنیم و مرغ را هم به آنها اضافه میکنیم تا خوب مزه دار شود. سپس آنها را در کناری قرار میدهیم.
در ظرف سرو سالاد، ابتدا کاهوی خرد شده را میریزیم و کمی کنجد را روی آن میپاشیم. سپس هویج خلالی خرد شده را ریخته و باز کمی کنجد روی آن میپاشیم. پیازچه و نودالیت پخته شده را به مواد قبلی اضافه کرده و بقیه کنجد را هم روی آن میریزیم.
سس را به همراه مرغ به مواد قبلی اضافه میکنیم. سالاد ما آمادهی سرو است.
منبع: آشپزی / تابناک باتو