تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




لزوم ارتقا سلامت روان مردم

به گزارش افکارنیوز،

مصطفی معین در نشست خبری هفتمین همایش سلامت روان و رسانه که 8 و 9 اسفند در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود با تأکید بر تبعات مخرب جرایم رانندگی در سلامت روان مردم اظهار داشت: مسلماً جرایم رانندگی به صورت نامناسب و همچنین عملکرد بسیاری از نهادها علی الخصوص صداوسیما بر تنش جامعه تأثیر دارد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مواقع رسانه‌ها سنگ به چاه می‌اندازند و با انتشار یک خبر نادرست یا تنش‌زا کاری می‌کنند که حتی با اصلاحیه نیز نمی‌توان تبعات مخرب آن خبر را برطرف کرد. کما اینکه این مشکل در تمام رسانه‌های جهان وجود دارد.

رئیس مرکز تحقیقات آسم و آلرژی کشور با انتقاد از برخی عملکردهای رسانه ملی به مصادیق این امر پرداخت و گفت: مثلا یک آقای کارگردان برنامه های طنز در نشست خبری خود سیگار می‌کشد شاید برخی‌ها به کار او بخندند و حتی تأییدش کنند ولی بزرگترین تبعات مخرب این کار چنین فرد مشهوری بر روح و روان کودکان کشورمان است.

معین همچنین با گریزی درباره برخی تبلیغات نادرست و غیرعلمی در رسانه ملی گفت: مثلا چرا تبلیغ می‌شود که اسپند برای برخی موارد خوب است درحالیکه اسپند همچون دود سیگار و دود خودرو برای ریه بچه‌ها سم مهلک است. و ما متأسفانه شاهد پخش برنامه‌های غیرعلمی در قالب طب سنتی در رسانه ملی هستیم و ای کاش این طب مفید در قالب کارهای علمی و پژوهشی به مردم ارائه شود.

* «دین» عامل افسردگی نیست

وی در ادامه به گریزی به برخی از برنامه‌ها تلویزیونی با مفاهیم دینی که سعی در گریه درآوردن مردم دارد، توضیح داد: هیچ وقت دین به معنای افسردگی نبوده و چنین مفهومی نیز ندارد ولی متأسفانه ما شاهد آن هستیم که کانال‌های تلویزیونی به دلیل پخش برنامه‌های مذهبی سعی می‌کنند مردم را به گریه بیاندازند که اینگونه برنامه‌ها واقعا برای کودکان مضر است درحالی که دین مفاهیم بسیار بیشتری در زمینه شادی و نشاط دارد.

رئیس همایش و کرسی یونسکو در آموزش سلامت (سواد سلامت در ایران و جهان) در نهایت خاطرنشان کرد: سلامت روان مردم ما باید ارتقا پیدا کند زیرا امروز وقتی مشاهده می‌کنیم نزاع و حادثه‌ای در کشور رخ می‌دهد اکثر افراد مشغول به گرفتن عکس و فیلم می‌شوند و این نشان از ضعف در سلامت روان مردم است. بنابراین ارتقای این مولفه در گرو تصمیمات حاکمان، مسئولان نظام و مولفه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «لزوم ارتقا سلامت روان مردم»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..