جوجه ریزی در مرغداری های چهارمحال و بختیاری 15 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، چهارمحال و بختیاری، رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر 600تن جوجه آماده عرضه به بازار در استان است و بیش از 300هزار قطعه جوجه بالای 42 روز در مرغداریهای وجود دارد.
ذبیح الله غریب افزود:در استان چهارمحال و بختیاری 101 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 800هزار قطعه فعال هستند.
به گفته وی با فرارسیدن ایام نوروز جوجه ریزی در مرغداریهای این استان 15 درصد افزایش یافت.
رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: برنامهریزیهای لازم برای خرید و ذخیرهسازی 350تن مرغ منجمد و 200تن گوشت قرمز در استان انجام شده و تاکنون از این مقدار 173 تن مرغ منجمد و 34 تن گوشت قرمز خریداری و ذخیرهسازی شده است.