تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




خطرات لقاح مصنوعی، مشکلات بچه

کارشناسان زنان و مامایی در انگلیس هشدار دادند که انجام روش لقاح مصنوعی در مقایسه با بارداری طبیعی به مراتب خطرات بیشتری دارد و احتمال چندقلوزایی را نیز افزایش می دهد.
کالج سلطنتی پزشکان زنان و زایمان در انگلیس در این باره گزارش داد که استفاده از تکنیک لقاح مصنوعی خطر زایمان زودرس، کم وزنی در جنین و نقایص مادرزادی را بالا می برد. البته در این گزارش آمده است بیشتر نوزادانی که از این طریق متولد می شوند، به اندازه سایر نوزادان، سالم هستند.
بررسی ها نشان داده است که در انگلیس یک درصد از زایمان‌ها از طریق لقاح مصنوعی صورت می گیرند. هیات مشاوره کالج سلطنتی انگلیس در این مطالعه خطر بارداری از طریق لقاح مصنوعی را بررسی کرده و متذکر شد که از جمله خطرهای آن افزایش احتمال دوقلوزایی یا چندقلوزایی است.
این گزارش حاکیست که از هر چهار بارداری در انگلیس که از طریق لقاح مصنوعی صورت می‌گیرد یک مورد دوقلوزایی یا چندقلوزایی اتفاق می‌افتد که علت آن جایگزین کردن دو تا سه جنین در رحم مادر است. این مطالعه همچنین نشان می دهد که لقاح مصنوعی خطر زایمان زودرس را حدود 23 درصد افزایش می‌دهد.
بعلاوه بر اساس این ارزیابی‌ها نوزادانی که از طریق این تکنیک به دنیا می آیند هم کم وزن تر هستند. از سوی دیگر احتمال بروز برخی از مشکلات مادرزادی نظیر نارسایی قلبی، لب شکری در این نوزادان در مقایسه با نوزادانی که با بارداری طبیعی متولد می‌شوند نسبتا بیشتر است.
بر اساس این گزارش، به طور کلی پنج درصد نوزادان در جهان با نارسایی‌های مادرزادی به دنیا می آیند اما این آمار در نوزادانی که با لقاح مصنوعی متولد شده‌اند حدود یک سوم یا 30 درصد بیشتر است. البته از سوی دیگر بارداری به روش لقاح مصنوعی در رشد مغزی، توان برقراری ارتباط و رفتار نوزادان تفاوتی ایجاد نمی‌کند.
جنی کورینکزوک استاد دانشگاه آکسفورد و مدیر واحد ملی همه شناسی بارداری در این دانشگاه تصریح کرد: در بارداری‌هایی که از راه لقاح مصنوعی انجام می گیرند، خطر نتایج نامطلوب و مشکلات مادرزادی بیشتر است اما اکثر نوزادانی که از این راه متولد می شوند مانند نوزادان دیگر خواهند بود.
وی تاکید کرد: دلیل زایمان‌هایی که نتایج نامطلوب دارند و مشکل ساز هستند می تواند نوع معالجه و سن بالا در مادران باشد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «خطرات لقاح مصنوعی، مشکلات بچه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..