اگر طرفدار غذاهای دریایی و مخصوصا میگو باشید، پیشنهاد می کنیم این خوراک خوشمزه و پرادویه را یک بار امتحان کنید. برای آشنایی با دستور پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
۴۵۰ گرم میگوی درشت ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری شکر قهوه ای ۲ حبه سیر خرد شده نصف یک عدد پیاز قرمز ۱ پیمانه نخودسبز با پوست ۱ عدد هویج خرد شده نصف یک عدد فلفل دلمه ای درشت نصف قاشق چایخوری نمک دریایی برنج قهوه ای بخارپز شده کنجدبرای سس
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ۳ قاشق غذاخوری سس سویای کم نمک ۱ قاشق چایخوری سرکه برنج ۱ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی پرادویه ۳ قاشق غذاخوری آب ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرتطرز تهیه
در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. میگو، شکر قهوه ای، نمک و فلفل سیاه را درون تابه ریخته و آن ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سیر، نخودسبز، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز و هویج را افزوده و هم بزنید تا کمی نرم شوند. سس و میگو را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید و مواد را هم بزنید تا سس جذب همه مواد شده و کمی غلیظ شود. این خوراک را با برنج قهوه ای دم کرده و با کنجد، تزئین و سرو کنید.