تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چرا قبل از خوردن بادام باید آن را خیس کنیم؟

به گزارش روزگاران به نقل از روزنامه خراسان، چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خیس کنیم؟ آیا این کار لازم است؟ در این مطلب به نقل از سایت هلث نیوز به برخی از مزایای خیس کردن بادام اشاره می کنیم.

بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. علاوه برآن حاوی ویتامین E نیز است. همچنین بادام حاوی فیبر، اسیدهای چرب امگا و پروتئین است.

اما چند واقعیت دیگر:
پوست بادام حاوی تانن نوعی آنزیم بازدارنده است. عملکرد آن چیست؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذی شود. اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود ، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت ‌ترجویده می‌شود.

هنگام درست کردن شیربادام، مغزراحت‌تر در شیر حل می‌شود.خوردن ناشتا بادام خیس‌ خورده و بدون پوست، اسید معده را تنظیم می‌کند. این امر از بازگشت اسید به مری جلوگیری می‌کند.
بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.

نکته:
پوست بادام میزان جذب آهن وروی را کاهش می‌دهد.البته ناگفته نماند یکی از مزایای خوردن بادام باپوست این است که فیبر موجود در پوست آن به کولون می‌رسد و به مواد غذایی برای باکتری تبدیل می‌شود که فرایندی مفید است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چرا قبل از خوردن بادام باید آن را خیس کنیم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..