ساعت: 14:14 منتشر شده در مورخ: 1395/12/01 شناسه خبر: 1043375
در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، نظارت بر این گونه مراکز و اماکن تشدید می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دانشجویان بیدار»مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد با بیان این مطلب گفت : در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی ، نظارت بر این گونه مراکز و اماکن تشدید می شود.
مهندس« محمود بهنیا »به حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط با یونیفرم یکسان و تجهیزات پورتابل بازرسی طی مانور و زمان اجرای برنامه اشاره کرد و گفت : بازرسان در قالب تیم های عملیاتی و نظارتی و کشیک از ساعت 8 صبح تا 10 شب در تمامی ایام به ویژه روزهای تعطیل حضور خواهند داشت و با توجه به وضعیت مکانی و زمانی پایان ساعت کاری روزانه برنامه بین 8 تا 12 شب قابل تغییر است.
وی همچنین افزود : 2 اکیپ بازرسی و 14 اکیپ نظارتی در این برنامه فعال شده اند که در این اکیپ ها 8 نفر از همکاران معاونت بهداشتی و 59 نفر از همکاران شهرستان ها حضور دارند.
انتهای پیام/