تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه

کد خبر: ۴۸۰۹۱۹

۹۳۴  بازدید

در این مطلب پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

    ۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده     ۲ قاشق چایخوری دارچین     ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای     ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده     ۲ ورقه خمیر آماده پای     ۱ عدد زرده تخم مرغ     نصف یک عدد لیموترش طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


2-درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.


3-کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.


4-مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.


5- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.


6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.


7-ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.


8-بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.


9- پای را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..