25 تن گوشت ماهی خاویار امسال در استان قزوین تولید و روانه بازار شده است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی میزان خاویار تولید شده از این ماهی ها را 8 کیلو و 900 گرم اعلام کرد.ایرج رحمانی افزود : 6 تا 10 درصد از وزن این ماهی ها تبدیل به خاویار می شود .
به گفته وی، در حال حاضر 4 واحد پرورش ماهی خاویار دارای پروانه دراستان فعالیت می کند .
وی با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویار تولیدی بیشتر به استان های گیلان و تهران ارسال می شود، گفت: شرکت های بزرگ هم با عمل آوری، خاویار تولیدی استان را صادر می کنند .
به گفته مدیرشیلات سازمان جهاد کشاورزی ، پرورش این ماهی از سال 85 در استان آغاز و نخستین محصول این واحدها در سال 89 تولید شده است .
رحمانی اضافه کرد : فیل ماهی با حدود 9 سال و سیبری با 4 سال زمان برای تولید خاویار دو گونه ای هستند که در استان پرورش داده می شوند .
وی با بیان اینکه صید بچه ماهی از دریا باعث کم شدن این گونه شده است گفت : مشکل تامین بچه ماهی خاویاری برای پرورشدهندگان با پرورش این گونه در حال برطرف شدن است.