با مصرف مواد غذایی زیر میتوانید از سوزش معده جلوگیری یا آن را درمان کنید.
بلغور جو دوسربلغور جو دوسر بهترین ماده غذایی برای صبحانه و میان وعده های روزانه محسوب میشود. این ماده غذایی سیرکننده است و باعث برگشت اسید معده نمیشود.
زنجبیلزنجبیل یکی از بهترین مواد غذایی برای پیشگیری از برگشت اسید معده است. این ماده غذایی در طول تاریخ همواره به عنوان ضد التهاب و درمان بیماری های دستگاه گوارش استفاده شده است. شما میتوانید از این ماده غذایی به صورت خرد یا رنده شده در پخت و پز استفاده کنید یا آن را به نوشیدنی های خود اضافه نمایید.
آلوئه ورااین گیاه به عنوان یک ماده شفابخش طبیعی معروف است و ظاهراً برگشت اسید معده را نیز درمان میکند. این ماده، یک گیاه زنده است؛ اما برگ ها و شکل مایع آن به صورت جداگانه در سوپرمارکت ها یا عطاری ها به فروش میرسد. از این ماده میتوان به عنوان غلیظ کننده یا منعقد کننده مایعات استفاده کرد.
موزموز یک میان وعده خوب محسوب میشود که معمولاً برای افراد مبتلا به برگشت اسید معده خوب است. با این حال یک درصد این افراد با مصرف موز، شرایط بدتری پیدا میکنند. در نتیجه به خاطر داشته باشید این ماده غذایی ممکن است برای بیشتر افراد مناسب باشد؛ اما شرایط شما را بدتر کند.
خربزهخربزه برای برگشت اسید معده خوب است. با این حال برخی افراد نیز ممکن است با مصرف خربزه، شرایط بدتری پیدا کند. همچنین طالبی و هندوانه نیز برای برگشت اسید معده خوب است.
رازیانهمصرف رازیانه، شرایط افراد مبتلا به برگشت اسید معده را بهبود می بخشد و ظاهراً عملکرد معده را نیز بهتر میکند. این سبزی ترد مزه متفاوتی دارد.
مرغ و بوقلمونمصرف گوشت ماکیان نیز به افرادی که دچار برگشت اسید معده هستند، توصیه میشود. این مواد غذایی را نباید سرخ کرد و حتماً باید پوست سرشار از چربی آنها، کنده شود.
ماهی و غذاهای دریاییماهی و غذاهای دریایی نیز برای پیشگیری از برگشت اسید معده مؤثر هستند. توصیه میشود که ماهی های دریای آزاد استفاده شود، نه ماهی های پرورشی.
سبزی های ریشه و سبزگل کلم، کلم بروکلی، مارچوبه، لوبیاهای سبز و دیگر سبزی های سبزرنگ برای برگشت اسید معده مفید واقع میشوند.
کرفسکرفس تقریباً کالری ندارد؛ زیرا بیشتر آن از آب تشکیل شده و برای برگشت اسید معده، انتخاب خوبی است.
جعفریهزاران سال است که جعفری به عنوان یک گیاه دارویی برای آرام کردن معده و کمک به عمل هضم مورد استفاده قرار میگیرد.
بلغور و برنجمصرف بلغور یا همان گندم سمولینا و برنج به ویژه برنج قهوه ای به افرادی که این مشکل را دارند، توصیه میشود. کربوهیدرات مرکب، کربوهیدرات خوبی است.