به گفته رحمانی در حال حاضر چهار واحد پرورش ماهی خاویار دارای پروانه دراستان فعالیت می کند .
وی با اشاره به اینکه گوشت ماهی خاویار تولیدی بیشتر به استانهای گیلان و تهران ارسال می شود افزود : شرکت های بزرگ هم با عمل آوری ، خاویار تولیدی استان را صادر می کنند .
به گفته مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی ، پرورش این ماهی از سال 85 در استان آغاز و اولین محصول این واحدها در سال 89 تولید شده است .
رحمانی اضافه کرد : فیل ماهی با حدود 9 سال و سیبری با چهار سال زمان برای تولید خاویار دو گونه ای هستند که در استان پرورش داده می شوند .
وی با بیان اینکه صید بچه ماهی از دریا باعث کم شدن این گونه شده است ، گفت : مشکل تامین بچه ماهی خاویاری برای پرورشدهندگان با پرورش این گونه در حال برطرف شدن است .
انتهای پیام/