در ادامه غذاهای معروف زمستانی در اروپا را مشاهده می کنید:
"چوکوروت" در سوئیس ،آلمان و جمهوری چک پرطرفدار است و با کلم ترش ،سوسیس ،کالباس و انواع ادویه و ترشی جات طبخ می شود
"رربیت ولزی" هم از پنیر کبابی ،کره ،شیر ،زرده تخم مرغ ،ورقه گوشت و نان تست تهیه و با سسی داغ سِرو می شود
"تخم مرغ اسکاچ" ،تخم مرغ آبپزی است که داخل گوشت قرار گرفته و سرخ می شود و بیشتر در بریتانیا طرفدار دارد
"تارتیفلت" در نواحی "آلپ-فرانسه- طرفدار دارد.سیب زمینی،پنیرReblochon ،پیاز و گوشت مواد اولیه آن هستند
پنیر "راکلیت" در بیشتر بازارهای زمستانی اروپا به فروش می رسد
"شاه بلوط بوداده شده" را در ایتالیا ،پرتغال ،ترکیه و اسپانیا تازه و داغ خریداری و نوش جان کنید
"اشترودل سیب" گرم و تازه در شهرهای مختلف اروپا به ویژه در آلمان مزه کنید
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/