تمام ماهیها چه ماهیهای روغنی و چه ماهیهای کم چربتر سرشار از پروتئین و چربیهای اشباع نشده هستند.
تمام ماهیها چه ماهیهای روغنی و چه ماهیهای کم چربتر سرشار از پروتئین و چربیهای اشباع نشده هستند.
زمانی که که شما از چربیها و روغنهای اشباع شده استفاده میکنید، مغز شما فرمان سیری را دیرتر به شما اعلام می کند.
بنابراین متخصصین تغذیه توصیه میکنند که مصرف ماهی را افزایش داده و مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانید، زیرا گوشت قرمز دارای چربی اشباع شده میباشد و قسمتی از مغز که عهدهدار کنترل گرسنگی و سیری است (هیپوتالاموس) میباشد را تحت تاثیر قرار میدهد.
اگر افراد به دنبال کاهش وزن میباشند، باید توجه خود را در آنچه میخورند معطوف سازند.
تمام ماهیها چه ماهیهای روغنی و چه ماهیهای کم چربتر سرشار از پروتئین و چربیهای اشباع نشده هستند.
100 گرم ماهی بین 18 تا 20 گرم پروتئین به بدن میرساند که تقریباً برابر میزان پروتئین همین مقدار گوشت است.
تنها تفاوت این دو گوشت در این است که میزان چربی ماهی کمتر است و هر قدر پروتئین یک ماده غذایی بیشترباشد احساس سیری بیشتری در فرد ایجاد خواهد کرد.