تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




2 دسر شگفت انگیز با «انار»

کد خبر: ۴۷۵۹۱۴

۴۰۳  بازدید

ماهنامه سرآشپز - بهار اسدی: انار یکی از میوه هایی است که هم در خیلی غذاها و هم در تعداد زیادی از دسر ها می توانیم از آن استفاده کنیم. حالا که فصل انار تمام نشده، در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.


انار ژله ای

مواد مورد نیاز:

ژلاتین: 2 ساشه انار (دانه شده) 2 پیمانه آب انار (سرد): 2 پیمانه شکر: یک دوم پیمانه
 دو دسر شگفت انگیز با انار

روش تهیه:

1-  ژلاتین را به تدریج درون آب انار حل کرده و به مدت 1 دقیقه کنار بگذارید. سپس آب انار داغ را به آن افزوده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار داده تا ذرات پودر ژلاتین کاملا حل و مایه شفافی حاصل شود. بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

2- کف کاسه ای را با روکش نایلونی بپوشانید. سپس مقداری انار داخل آن بریزید، بعد مایه ژلاتینی را به آن اضافه کرده و روکش را به سمت بالا به صورت گرد جمع کنید و ببندید. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا بگیرد.

3- ژله را از روکش جداکرده و تاج انار را روی آن بگذارید.

 

دسر کاسه ای

مواد مورد نیاز:

ژله انار: 100 گرم ژله آلوئه ورا: 100 گرم انار (دانه شده): 1 پیمانه خامه صبحانه: 200 گرم
 دو دسر شگفت انگیز با انار

روش تهیه:

1- ژله انار را در یک و یک چهارم پیمانه آب جوش ریخته و هم بزنید. سپس روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. (برای تهیه ژله آلوئه ورا نیز این کار را انجام دهید).


2- 1 قاشق سوپخوری از خامه را به ژله انار و بقیه آن را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن ها را از صافی ریز رد کنید تا اصف و یکدست شوند.


3- مقداری از مخلوط ژله انار را درون کاسه شیشه ای بریزید و یک کاسه کوچک تر را داخل کاسه حاوی ژله انار بگذارید. بعد داخل کاسه کوچک را با یخ پر کرده و حدود 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا زله نیم بند شود. سپس از فریزر خارج کرده، یخ را بردارید و داخل کاسه کوچک را با آب جوش پر کنید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.


4- داخل ژله انار را که به صورت کاسه شکل گرفته، با مقداری از ژله سفید (مخلوط ژله آلوئه ورا و خامه) پر کنید. بعد حدود 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید تا لایه سفیدرنگ نیم بند شود. سپس روی آن را با دانه انار پر کنید.


5- کاسه را حدود 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس کاسه را درون آب جوش نگه دارید تا ژله از آن جدا شود و درون بشقابی که کمی نمناک شده، برگردانید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «2 دسر شگفت انگیز با «انار»»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..