ماهنامه سرآشپز – سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
مواد مورد نیاز:
انار: ۱ کیلوگرم چغندر (پخته و رنده شده): ۵۰۰ گرم سرکه انگور: ۱ پیمانه آب انار: ۱ لیتر پودر گلپر: ۱ ق س پودر گشنیز: ۱ ق س سیاه دانه: ۲ ق س فلفل قرمز: ۱ ق س نمک: به میزان لازمروش پخت:
۱- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود ۶ ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.
۲- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.
۳- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.• این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : غذاهای سالم را جایگزین غذاهای ناسالم کنید