تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




غذای گرمِ زمستانی: همبرگر عدس و گردو

کد خبر: ۴۷۴۷۲۸

۲۵۷  بازدید

وب سایت آشپزباشی: همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.

مواد لازم:


    گردو  ۳/۴ پیمانه     آرد سوخاری  ۱/۳ پیمانه     سیر  ۳ حبه     پودر زیره  ۲ قاشق چای خوری     فلفل قرمز  ۱/۴ قاشق چای خوری     نمک  یک و نیم قاشق غذاخوری     فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری     عدس  ۳/۴ پیمانه     روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری     تخم مرغ ۱ عدد بزرگ همبرگر عدس و گردو 


طرز تهیه:


1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.


2-عدس نیم پز و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).


3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.


4-مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای ۲ سانتی متر باز کنید.

 

5-  ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و همبرگرها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.


6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.


7-برای تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

نکات:

1- گردو ها را کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر پهن کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.


2- می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.


3- سیرها را خرد کنید.


4- عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود. 




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «غذای گرمِ زمستانی: همبرگر عدس و گردو»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..