تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




براونی و چای؛ خوشمزه‌ای در عصرهای سرد زمستانی

کد خبر: ۴۷۱۴۴۲

۱۵۶  بازدید

ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: در این مطلب طرز تهیه بلک فارست براونی را به شما آموزش می دهیم. همانطور که از اسمش پیداست، کیکی کاکائویی و به رنگ تیره خواهیم داشت. این براونی خوشمزه و باکلاس را درست کنید و با چای یا قهوه، از بعد از ظهر سرد زمستانی لذت ببرید.


مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان پخت: 20 دقیقه میزان سرو: 4 تا 6 نفر

مواد لازم:

پودر کاکائو: 50 گرم آرد: 130 گرم کره یا مارگارین: 100 گرم شکر: 200 گرم تخم مرغ: 2 عدد گردو (خردشده): 40 گرم کمپوت گیلاس: یک قوطی نمک: کمی (یک پنسه)

مواد لازم:

پنیر ماسکارپونه: 125گرم پودر قند: 50 گرم شکلات شیری: 80 گرم
 بلک فارست براونی

طرز تهیه:

1. کره و شکر را در کاسه ای با دور کند همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. در حدی که فط مخلوط شوند و از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید. پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، به هم زدن ادامه دهید.


2. در آخر، آرد، نمک و گردو خرد شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کمپوت گیلاس را داخل آبکش ریخته و هسته آن را بگیرید. سپس داخل براونی ریخته و مخلوط کنید.


3. مواد را داخل قالب مربع 23 سانتیمتری ای که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.

4. پس از پخت و خنک شدن، از قالب خارج کرده و با کاتر گرد حدود 4 سانتیمتری برش زده و کرم آماده را با ماسوره M1 داخل لایه های براونی ریخته و روی آن را با گیلاس و شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه کرم:


پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست و کمی سبک شود. سپس شکلات شیری را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده و پس از خنک شدن به پنیر زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرم یکنواختی حاصل شود.

نکات مهم در پخت براونی:


1-    در پخت براونیز، توصیه می شود از شکر دانه ریز استفاده کنید تا سریعا در مخلوط حل شود.


2-    در دستوراتی که شامل کره و شکلات می باشند، بهتر است مخلوط این دو را با هم ذوب کنید و توجه کنید که این مرحله فقط در حد ذوب شدن گرما داده شود و از حرارت دادن بیش از اندازه و جوشاندن مخلوط جدا خودداری کنید.


3-    در صورتی که از روش بن ماری (بخار آب) برای ذوب کردن شکلات استفاده می کنید، مراقب باشد که قطرات آب داخل مخلوط شکلات وارد نشود.


4-    در کلیه مراحل، از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد بافت کیکی در براونیز می شود.


5-    در کلیه مراحل تهیه براونیز، از دور کند همزن استفاده نمایید تا بافت مناسبی بدست آید.


6-    قالب مورد استفاده، حتما باید به گونه ای انتخاب شود که پس از پخت، براونیز ارتفاع مناسبی داشته باشد.


7-    قالب را پیش از استفاده به خوبی چرب و آردپاشی نمایید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی، دیواره های قالب را نیز بپوشاند.


8-    براونیز، پس از پخت نیز بافت نرم و کمی خیس داشته و حتی ممکن است به چوب تست پخت نیز بچسبد. این امر در براونیز عادی بوده و از پخت بیش از اندازه آن، خودداری نمایید.


9-    ترک خوردن رویه براونیز، می توانید در اثر دمای بالای فر و یا کاراملی شدن شکر ریه که در اثر خوب حل نشدن آن بوجود می آ ید، باشد.


10-    برای نگهداری براونیز، بجز مواردی که در دستور آن اشاره شده است، از ظرف دردار استفاده شود و در دمای محیط نگهداری کنید و یا برای نگهداری در مدت بیشتر، آن را فریز نمایید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «براونی و چای؛ خوشمزه‌ای در عصرهای سرد زمستانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..