آشنایی با روش تهیه سوپ هویج و عدس
زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
سوپ هویج و عدس پیش غذایی فوقالعاده برای روزهای سرد زمستان است. یکی از بارزترین ویژگیهای سوپ هویج و عدس این است که طعم دهنده اصلی آن آب پرتقال است. ویتامین سی پرتقال، از سرماخوردگی جلوگیری میکند و طعم آن سوپ هویج و عدس را تبدیل به پیش غذایی هیجان انگیز میکند که به سادگی قابل تهیه است.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳۵ دقیقه برای: ۴ نفر سطح مهارت: آسان
زیره سبز یک قاشق چایخوری
پیاز خرد شده یک عدد
هویج خرد شده ۲۲۵ گرم
عدس ۷۵ گرم
آب پرتقال ۳۰۰ میلیلیتر
ماست کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده به مقدار کافی
فلفل قرمز به میزان کافی
عصاره سبزیجات یک بسته
اطلاعات مواد مغذی:۹۲ کالری
۱ گرم چربی
۱۷ گرم کربوهیدرات
۴ گرم پروتئین
دانههای زیره را در هاون بکوبید. سپس آن را بدون روغن در یک تابه بزرگ به مدت ۲ دقیقه تفت بدهید تا به رنگ قهوهای روشن درآید.
پیاز، هویج، عدس و آب پرتقال را اضافه کنید. عصاره سبزیجات را در دو لیوان آب حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید، سپس صبر کنید تا مایع به جوش بیاید. در تابه را ببندید و حدود ۳۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا عدسها نرم شوند.
مواد را کم کم داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و در حدی بزنید که مواد کم و بیش خرد شوند. مواد را مجدداً در تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سوپ را بچشید و در صورت نیاز ادویهجات لازم را به آن اضافه کنید تا متناسب با ذائقه شما باشد.
سوپ هویج و عدس را در کاسههای سوپ بریزید. کمی ماست در هر کاسه بریزید و روی آن فلفل بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
irancook.ir