هانیه ناصری مزاج با اشاره به اینکه در طب سنتی خوراکیهایی مانند سکنجیبن، عناب و آب میوههای ترش مصلح مویز هستند افزود: مویز، هضم کننده غذا و گرم کننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است مصرف حجم متعادلی از مویز می تواند باعث تقویت معده، کبد، کلیهها و مثانه شود.
وی گفت: استمرار در مصرف مویز میتواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو هم کمک کند.
وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم دانه آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کم گوشت و پردانه، جزو بدترین انواع مویز هستند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
انتهای پیام/