وب سایت آشپز باشی: مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
نان پیتا ۴ عدد سیر ۱ حبه اسفناج ۲۸۰ گرم پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم فلفل ونک به میزان لازمطرز تهیه:
۱-منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
۲-در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
۳-بگذارید نان ها حدود ۴ تا ۶ دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
نکات:۱– بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
۲– نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
۳– اسفناج ها را ریز خرد کنید.
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : با این پودینگ به سفره تان رنگ و بو دهید