مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بین آموزش و پرورش و وزارت بهداشت تفاهم نامه ای در رابطه با کنترل مواد خوراکی در بوفه های مدارس امضا شده است.
زهرا عبدالهی مدیرکل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وضعیت محصولات نوتلا در امر سلامت اظهار داشت: تمام محصولاتی که در ترکیب آنها از روغن پالم استفاده شده و به دلیل بروز مشکلات و ضررهایی که این روغن اسیدهای اشباع شده بالا در بدن ایجاد میکند، وزارت بهداشت با ارائه چنین محصولاتی مخالف است.وی بیان کرد: روغن پالم سلامت انسان را به خطر میاندازد و سازمان غذا و دارو در زمینه فروش محصولات نوتلا به طور جدی پیگیر است تا مطابق استانداردهای وزارت بهداشت مواد سالم تهیه و به مردم عرضه شود.
عبدالهی عنوان کرد: اسیدهای چرب و ترانس باعث بروز بیماری قلب و عروق، چاقی، فشار خون،دیابت و به طور کلی سبب بروز بیماریهای غیرواگیر میشود که وزارت بهداشت به همین دلیل از ارائه چنین محصولاتی به مردم مخالف است.
وی گفت: وزارت بهداشت و آموزش و پرورش بر طبق آییننامه دستورالعملی را تنظیم کردهاند تا مواد خوراکی مجاز در بوفههای مدارس ارائه شود و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر سرطانزا بودن مواد خوراکی که در بوفه مدارس به فروش میرسد به وزارت بهداشت ارسال نشده است.
وی گفت: کمیتههای کشوری در زمینه مواد خوراکی که در بوفههای مدارس عرضه میشود با سازمان بهسازی بوفهها و همکاری و تعامل وزارت آموزش و پرورش و بهداشت تشکیل و به طور جدی این گونه مواد عرضه شده در بوفههای مدارس رصد میشود.انتهای پیام/