آشنایی با روش تهیه کوکی رزماری بدون قند
زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
این کوکی بدون شیرینی را میتوانید همراه غذا با سسهای دلخواهتان و مربا و پنیر سرو کنید!
۱۰۰ گرم کره
۱۰۰ گرم پارمسان رنده شده
۹۵ گرم آرد سفید
یک قاشق غذاخوری رزماری
طرز تهیه کوکی رزماری بدون قند :ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. در ادامه تمامی مواد را به خوبی در میکسر مخلوط میکنیم.
سپس به شکل رول درآورده و با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و به شکل کوکی برش میدهیم.
در نهایت به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار میدهیم. نوش جان و لذت ببرید!
foodfa.com
زیباجو
حتما بخوانید : زیباجو : عطر دارچین در دسر پای سیب و هوای زمستانی