نحوه آشپزی و آموزش شکلات به همراه عکس
در این قسمت از سایت میهن گرام نحوه تهیه کردن شکلات در خانه به صورت تصویری و متن نوشتاری قرار داده شده است
مواد لازم شکلاتشکر: ۴ فنجان معادل ۵۲۰ گرم
شیر: یک و نیم فنجان معادل ۲۱۰ گرم
پودر کاکائو: هفت قاشق غذاخوری معادل ۷۰ گرم
کره: هفت قاشق غذاخوری معادل ۱۷۵ گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه ده کاسه بستنی خوری از “شکلات با بیسکویت” خواهیم داشت.
وسایل لازم:
یک عدد قابلمه متوسط تفلون و یک عدد قاشق چوبی یا تفلون برای هم زدن
برای تهیه مایه شکلات، چهار قاشق غذاخوری کره را در ظرفی می ریزیم و روی کتری در حال جوش قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس هفت قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه شکلات یکدستی به دست آید.
شیر و مایه شکلات آماده شده را در یک قابلمه تفلون ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده، هم می زنیم.
چهار فنجان شکر، یک قاشق غذاخوری عسل و نوک قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده، مرتب هم می زنیم تا مایه به جوش آید.
در این موقع یک قطره از مایه را در آب سرد می اندازیم، اگر مایه پخش شد به پختن ادامه می دهیم ولی اگر به شکل گلوله نرمی درامد شعله را خاموش می کنیم.
سه قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چایخوری وانیل را اضافه کرده، ولی آن را هم نمی زنیم و می گذاریم شکلات سرد شود تا حدی که اگر ظرف را روی دست خود قرار دهیم ولرم باشد. بعد شکلات را حدود ۱۵ دقیقه با قاشق چوبی هم می زنیم تا رنگ آن کدر شود. در این موقع شکلات آماده است. می توان صد گرم گردو، فندق، … خرد کرده اضافه کرد و آن را در یک سینی ریخت، در یخچال یا فریزر قرار داد تا سفت شده و آماده پذیرایی شود.
شکلات آماده شده را می توان با بیسکویت ترکیب کرددر یک کاسه بستنی خوری چند عدد بیسکویت قرار می دهیم و روی آن کمی شکلات می ریزیم و به همین ترتیب دوباره روی آن بیسکویت و شکلات می ریزیم تا کاسه پر شود. در آخر کمی پودر پسته روی آن می پاشیم.
می توان شکلات را روی کرم کارامل یا ژله بسته شده ریخت تا طعم بهتری بگیرد.
و یا می توان عسل را از مواد اولیه حذف کرد و شکلات آماده شده را در کاسه های کاغذی کوچک ریخت و روی آن یک فندق گذاشته در فریزر قرار داد تا سفت شده، آماده مصرف شود.
بهتر است داخل کاغذها کمی روغن مایع بمالیم تا موقع استفاده شکلات ها راحت از کاغذ جدا شوند.
کالری موجود در شکلات
مقدار کالری موجود در کل شکلات با مغز فندق حدود ۴۶۰۰ کیلوکالری می باشد.
منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان
نحوه درست کردن و طرز تهیه شکلات خوشمزه به همراه عکس