تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




پنج دلیل برای تقصیر شهرداری در فاجعه پلاسکو

جمعه، 1 بهمن 1395 ساعت 17:232017-01-20سياسي

با وقوع فاجعه پلاسکو ، عوامل شهرداری تهران و رییس شورای شهر تهران ، برای اثبات عدم مسئولیت و تقصیرشهردارو شهرداری تهران مرتباً تبلیغ می کنند که شهرداری در چندسال اخیر، - پنج دلیل برای تقصیر شهرداری در فاجعه پلاسکو با وقوع فاجعه پلاسکو ، عوامل شهرداری تهران و رییس شورای شهر تهران ، برای اثبات عدم مسئولیت و تقصیرشهردارو شهرداری تهران مرتباً تبلیغ می کنند که شهرداری در چندسال اخیر، مثلاً 14 بار به این ساختمان اخطار ایمنی داده است .

به گزارش سایت قطره و به نقل ازریسک نیوز، با وقوع فاجعه پلاسکو ، عوامل شهرداری تهران و رییس شورای شهر تهران ، برای اثبات عدم مسئولیت و تقصیرشهردارو شهرداری تهران مرتباً تبلیغ می کنند که شهرداری در چندسال اخیر، مثلاً 14 بار به این ساختمان اخطار ایمنی داده است .

فرضاً که این ادعا درست باشد، آیا مشکلی را از شهرداری تهران حل می کند؟ پاسخ منفی است؛ اخطاری که به حرکت عملی منتهی نشود هیچ ارزشی ندارد و نمی تواند رافع مسئولیت شهرداری باشد، بلکه ناخواسته به معنای اقرار به مسئولیت شهرداری تهران در این فاجعه است.

زیرا اولاً؛ این اخطارها به این معناست که شهرداری تهران به خطرات مهلک ناشی از عدم رعایت ضوابط ایمنی کاملاً آگاهی داشته است ثانیا؛ این را هم حتماً می دانسته یا باید می دانسته که ابعاد و حجم ساختمان پلاسکو به میزانی بود که حوادث آن می توانست به فاجعه شهری بدل شود، که شد.

ثالثا؛ با همه اینها شهرداری به دادن اخطارهای خشک و خالی بسنده کرده و هیچ اقدام عملی مؤثری برای استفاده از اختیارات خود (مثلاً بند 14 ماده 55 قانون شهرداری) برای اجرای ضوابط ایمنی در ساختمان پلاسکو و رفع خطر از آن به عمل نیاورده است، که اگر کرده بود فاجعه به اینجا نمی رسید که شاهد شهادت آتش نشانان شجاع و از بین رفتن ساختمان و سوختن 1500 میلیارد تومان (حدود 500 میلیون دلار)سرمایه این مملکت و به هم ریختن بازار و مشکلات اقتصادی بی شمار برای کسبه این ساختمان باشیم.

رابعا؛ کمترین کاری که شهرداری می توانست توسط مأموران خود و رأساً به دلیل عدم ایمنی ساختمان پلاسکو انجام دهد، تعطیلی و جلوگیری از فعالیت آن بود، که نکردند.

خامسا؛ حال اگر مدعی باشند که اقدام عملی توسط خود شهرداری به دلیل مشکلات ساکنین دشوار یا ناممکن بوده ، در واقع به ناتوانی و ضعف خود در مدیریت شهر و پیشگیری از بروز فاجعه اذعان کرده اند.

خلاصه آنکه وقتی می گویند عدم ایمنی ساختمان پلاسکو را اخطار دادیم، یعنی از آنها کاملاً آگاهی داشتند .

وقتی آگاهی داشتند یعنی باید اقدام عملی برای پیشگیری می کردند، وقتی نکرده اند یعنی کوتاهی کرده وبه وظایف خود عمل نکرده اند .

این یعنی مسئولیت در بروز فاجعه واز نظر حقوقی یعنی" تقصیر".


کلید واژه ها: شهرداری - شهرداری تهران - تهران - ساختمان - رییس شورای شهر تهران - فاجعه - شورای شهر تهران - رییس شورای شهر - ایمنی - شهر تهران - شورای شهر - تبلیغ - شورای - پیشگیری - مشکلات اقتصادی - مشکلات - اختیارات - میلیارد - اقتصادی - تعطیلی - مدیریت - قانون - حوادث - شهادت - بازار - گزارش - منفی - ماده - درست




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «پنج دلیل برای تقصیر شهرداری در فاجعه پلاسکو»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..