تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چرا بهتر است نودل نخوریم

برخلاف تصور عموم مردم که معتقدند با اضافه کردن سبزیجات به نودل ارزش غذایی آن را افزایش می‌دهند، این کار باعث نمی‌شود ضرر نودل کاهش یابد یا به غذای سالمی تبدیل شود.

برخی از دلایلی که نشان می‌دهند نودل‌ های فوری مضر هستند: ۱- نودل ‌ها حاوی مواد نگهدارنده مضر هستند

نگهدارنده‌هایی به نام BHA و TBHQ اصلی‌ ترین مواد نگهدارنده ‌ای هستند که به نودل‌ های فوری اضافه می‌شوند تا از ترشیدگی آن ‌ها پیشگیری کند. اگرچه سازمان غذا و داروی آمریکا کاربرد میزان متوسطی از TBHQ را تأیید می‌کند، اما اگر نودل مدت زیادی در معرض مواد نگهدارنده بماند، سرطان ‌زا می‌شود. همچنین BHA در فهرست مواد شیمیایی است که در عملکرد غدد درون ‌ریز اختلال ایجاد می‌کند. سیستم غدد درون ‌ریز مسئول تولید و تنظیم هورمون‌ ها است.

۲- به راحتی هضم نمی ‌شوند

این مورد بیشتر از چیزی که فکرش را می‌کنید، مضر است. محققان بیمارستان ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. در این ویدئو، معده به شدت کار می‌کرد و مدام منقبض و منبسط می‌شد تا نودل را تجزیه کند. نودل‌ ها مدت درازی به صورت هضم‌ نشده باقی ماندند و فشار زیادی به دستگاه گوارشی وارد کردند.

۳- احتمال ابتلا به بیماری ‌های قلبی را افزایش می ‌دهد

سندروم متابولیک به عنوان گروهی از علائم که احتمال ابتلا به بیماری ‌های قلبی، سکته و دیابت را افزایش می ‌دهند، تعریف می‌شود. طبق یک تحقیق، زنانی که ۲ الی ۳ بار در هفته نودل مصرف می‌کنند، بیشتر دچار سندروم متابولیک می‌شوند. همچنین در فرآیند ساخت بیشتر نودل‌ ها از سرخ کردن در روغن استفاده می‌شود که باعث می‌شود نودل در معرض چربی روغن قرار بگیرد که یکی از عوامل ابتلا به بیماری ‌های قلبی محسوب می‌شود.

۴- سرشار از چربی ‌های اشباع‌ شده هستند

مصرف انواع چربی ‌ها احتمال ابتلا به چاقی مفرط را افزایش می‌دهد، اما چربی ‌های اشباع ‌شده بیشتر مضر هستند، زیرا کلسترول مضر را افزایش داده و منجر به بروز بیماری ‌های قلبی می‌شوند.

۵- سرشار از نمک هستند

نمک باعث بهبود مزه غذاها می‌شود، اما میزان بیش ‌از حد نمک برای سلامتی مضر است. نودل‌ های فوری نیز سرشار از نمک و در نتیجه سدیم هستند. مصرف سدیم بیش ‌از اندازه با فشار خون بالا، بیماری‌ های قلبی، ایست قلبی و سکته ارتباط دارد.

۶- از آرد سفید تهیه شده ‌اند

نودل‌ های فوری از آرد تصفیه ‌شده  تهیه شده‌ اند. در نتیجه کربوهیدرات بدون ارزش غذایی هستند که قند خون را افزایش داده و احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. مصرف بیش ‌از حد نودل باعث افزایش قند خون می‌شود. بدن به تدریج قند را به چربی تبدیل کرده و آن را برای بعد ذخیره می‌کند. این امر منجر به بروز چاقی مفرط می‌شود.

۷- حاوی مواد سمی است

بیشتر نودل ‌ها در فرآیند تولید از مرحله سرخ کردن عبور می‌کنند. از آنجا که روغن مورد استفاده در این مرحله دائماً عوض نمی‌شود یا درست نگهداری نمی‌شود، عوامل اکسیداسیون در روغن ایجاد می‌شوند. این عوامل به تدریج باعث جذب مواد سمی می‌شود که به همراه روغن فاسد و چربی به بسته ‌بندی‌ ها وارد می‌شود. این مواد سمی باعث بروز مسمومیت می‌شوند.

۸- حاوی طعم ‌دهنده های چینی هستند

این موضوع در مورد برخی مارک ‌ها صادق است. مصرف دراز مدت طعم دهنده های چینی باعث افزایش بیش ‌از اندازه وزن می‌شود. همچنین افرادی که به صورت مدام از این نوع نودل ‌ها استفاده می‌کنند، دچار سردرد، کرختی دهان و گردن، درد قفسه سینه، تعریق بیش ‌از حد و گُر گرفتگی می‌شوند.

کانال اخبار آشپزباشی



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چرا بهتر است نودل نخوریم»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..