تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




روغن های نامناسب برای سرخ کردن

روغن های نامناسب برای سرخ کردنروغن های بد و نامناسب برای غذاهای خوراکی

 

روغن های سرخ کردنی در تهیه بسیاری از غذاها به کار می روند که در این مطلب با بدترین نوع این روغن ها آشنا می شوید.

 

عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت: مردم اطلاعات روی روغن های خریداری شده را با دقت ملاحظه کنند که نوع آن روی بسته درج شده است و در مصارف خوراکی به هیچ عنوان از روغن پومیس که هیچ ارزش غذایی ندارد استفاده نکنند.

 

دکتر عزیزالله زرگران عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت : در رابطه با روغن ها معضلی که وجود دارد بخصوص در بحث روغن زیتون این است که یک نوع زیتون فرابکر در بازار موجود است که که با پرس کردن زیتون روغن آن را استخراج می کنند که این نوع از روغن بهترین نوع روغن زیتون شناخته شده است اما نکته ای که وجود دارد این است در استخراج کردن این روغن مقدار تفاله از زیتون ها باقی می ماند که با افزود برخی از حلّال های ناشناخته و قرار دادن آنها در حرارت های فراوان روغن پومیس را تولید می کنند که مشکل اساسی همین حلّال ها هستند چرا که نمی دانیم ترکیبات این مواد از چه درست شده اند و از طرفی احتمال سرطان زا بودن این ترکیبات حلّالی بسیار زیاد است .

 

به گفته او نوع دیگر روغن زیتون ، روغن تصفیه شده است که در نسبت به روغن زیتون های فرابکر قیمت کمتری دارند اما برخی می پندارند روغن تصفیه شده روغن بدون خاصیت است که این تصورت کاملا اشتباه است .
زرگران تاکید کرد : مردم اطلاعات روی روغن های خریداری شده را با دقت ملاحظه کنند لذا نوع آن روی بسته درج شده است و در مصارف خوراکی به هیچ عنوان از روغن پومیس که هیچ ارزش غذایی ندارد استفاده نکنند و بدانند روغن زیتون های پومیس در کشور غیر مجاز هستند و بصورت قاچاق وارد ایران می شوند .

روغن های نامناسب برای سرخ کردن

روغن خوراکی

 

عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور اظهار داشت : چندی پیش سفری به کردستان – بانه داشتم در آن جا کالاهای قاچاق بسیاری را مشاهده کردم که هیچ گونه نظارتی روی این قبیل کالاها صورت نمی گیرد ، چه خوب است وزارت بهداشت که متولی سلامت مردم است پاسخ گوی این گونه تخلفات از سوی سودجویان باشد .

 

وی در پایان خاطرنشان کرد : در بحث مصرف روغن یک نکته کلیدی وجود دارد ، مردم باید بدانند برای چه مصرفی چه روغنی استفاده کنند و استفاده از یک نوع روغن برای تمامی پخت و پز ها کاملا اشتباه است چرا که یک زمانی نیاز به مقاومت بالا در سرخ کردن داریم که در اینجا باید روغن های سرخ کردنی استفاده کنیم حتی اگر در آن پالم داشته باشد زیرا می دانیم روغن پالم بهترین روغن در مصارف سرخ کردنی است همچنین زمانی که به حرارت ملایم نیاز بود قطعا روغن زیتون ، هسته انگور و کنجد بهترین گزینه ها هستند .

 

لازم به ذکر است روغن کنجد برای سرخ کردنی های خیلی سنگین با دمای بالا بر خلاف آنچه که عموم جامعه میپندارند روغن مناسبی نیست . در رابطه با روغن های ناسالمی چون روغنهای جامد ، بعنوان روغنهای اشباع و با اسید چرب ترانس، بدترین نوع روغنها شناخته می شوند که افزایش ابتلا به بیماری های قلب و عروق، سکته های قلبی و مغزی، گرفتگی عروق و … را به همراه دارند.

 




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «روغن های نامناسب برای سرخ کردن»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..