کیوی به دلیل محتوای بالای ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
در ادامه برخی از مهم ترین فواید کیوی را بر می شماریم: استحکام لثه و کاهش کلسترول، اسید اوریک و تری گلیسیرید از اثرات مصرف کیوی به شمار می رود. اگر کیوی بعد از غذا مصرف شود میتواند به هضم غذا کمک کند. آنتی اکسیدان موجود در کیوی می تواند از انواع سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش پیشگیری کند. دانه های سیاه موجود در کیوی به دلیل فیبر بسیار بالایی که دارند برای افرادی که دچار یبوست هستند نقش ملین دارد و استفاده از آن قبل از خواب می تواند به حرکات دستگاه گوارش کمک کند. مصرف دو عدد کیوی متوسط در روز معادل یک واحد میوه با ۶۰ کالری انرژی است. البته مصرف زیاد از حد کیوی میتواند برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند. مصرف کیوی برای کودکان زیر یک سال توصیه نمیشود،این میوه ممکن است حساسیت زا باشد. در طب سنتی کیوی میوه ای صفرا بُر است و به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افرادی که سنگ صفرا دارند توصیه نمی شود. مصرف کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست و اگرچه توصیه می شود اکثر میوه ها با پوست مصرف شوند، اما این برای میوه هایی است که پوست نازک و نرم دارند. مصرف کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست و میتواند ورم معده را به همراه داشته باشد.شیرمستی – کارشناس تغذیه