با دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه دمنوش به + خواص دمنوش به بیشتر آشنا شوید.
چای به + خواص دم نوش بهبه نوشیدنیهایی که از دمکردن گیاهان به دست میآید، دمنوش گفته میشود. این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی میباشند و بخش عمدهای از طب سنتی را تشکیل میدهند. میوه به یکی از همی میوههاست که سرشار از ویتامین آ و ب و همچنین تانین و املاح آهکی است. دمنوش به همچنین یکی از خوشعطرترین و پرخاصیتترین انواع دمنوشهاست. طرز تهیه دمنوش به بسیار ساده است و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد.
دمنوش به را هم به صورت مجزا و هم به شکل ترکیبی با سیب نیز تهیه میکنند که هر دو نوع بسیار خوش بو و آرامبخش هستند. دمنوش به، یک نوشیدنی آرامبخش برای اعصاب است که بسیار گوارا، خوشبو، خوشرنگ و مقوی قلب، معده و اعصاب میباشد. در اینجا قصد داریم شما را با طرز تهیه دمنوش به آشنا کرده و درباره خواص عالی این میوه توضیحاتی ارائه دهیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شوند.
خواص دمنوش برگ به ، چای درخت به ، چای بهدمنوش برگ به ( چای درخت به ، چای به ) ورم چشم را مداوا میکند. همچنین زخم ها را می شوید و ضد عفونی میکند. دمنوش برگ به ( چای درخت به ، چای به ) قابض است . جالب است بدانید ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است . میوه به فواید خیلی زیادی دارد . بپ
طبق تحقیقاتی که بدست امده است عصاره برگ به بر نمایههای بیوشیمیایی مرتبط با بیماری های کرونر قلبی تأثیر فراوانی میگذارد. همچنین میوه و دانه به که سرشار از پکتین میباشند، برای سیستم قلبی عروقی کاربرد فراوانی دارد . برگ میوه به بر کاهش کلسترول خون و کاهش فشارخون تاثیر خواهد گذاشت . همچنین مانع ایجاد لختههای خونی می شود .
برگ به برای تقویت موها و کدر کردن رنگ آنها در صورت استفاده موضعی بر روی موها فواید زیادی دارد . پس پیشنهاد میکینم چای برگ به یا دمنوش برگ به را حتما روزانه یک لیوان مصرف کنید . باز هم تاکید میکنیم مهمترین خواص دمنوش به ( چای درخت به ، چای به ) باز کردن رگ های قلب است .
میتوانید برای تهیه دمنوش برگ به ، برگها را به مدت 15 دقیقه در آب در حال جوش بخیسانید و سپس با کمک صافی آن را صاف کرده و میل کنید . دمنوش به شبیه چای می شود . شما میتوانید از ان به عنوان چای استفاده کنید .
مواد لازم برای دم کردن چای به
میوه ی به یک عدد لیمو عمانی یک عدد یا در صورت تمایل لیموی تازه هل یا چوب دارچین در صورت تمایلطرز تهیه دمنوش به
برای درست کردن دمنوش به لازم است که ابتدا به را به قسمت های کوچکی تقسیم کرده و به صورت تازه و یا از قبل خشک شده استفاده نمایید . اگر که بخواهید تکه های میوه ی به را خشک نمایید میتوانید انرا در بربر نور آفتاب قرار دهید و یا اینکه انها را در ماهی تابه و روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شوند . حتی میتوانید که برای تهیه چای به از قبل تکه های این میوه را درون آبلیمو بخیسانید و سپس خشک نمایید .
در این صورت هر زمان که تمایل به درست کردن دمنوش داشته باشید ،مقداری از این میوه ی خشک شده را درون قوری ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا اصطلاحا دم بکشد و در پایان نیز می توانید یک لیموی عمانی و یا کمی لیموی تازه به ان بیفزایید . استفاده از هل یا دارچین هم بنا به ذائقه و انتخاب خودتان است ....نوش جـــــــــــان
گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی
+ 1 - 0