گردو (چرخکرده) ۲۵۰ گرم
پیاز (کوچک) ۱ عدد
هویج (رنده شده) ۲ عدد
زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
رب انار ۱ قاشق مرباخوری
گوشت (چرخکرده) نیم کیلو
آبلیمو ۱ چهارم پیمانه
شکر ۳ قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورش فسنجان طرز تهیه خورش فسنجان : ۱-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کاملا تبخیر شود سپس کمی روغن اضافه میکنیم و آن را خوب سرخ میکنیم حالا گردو را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه کرده و باز هم تفت میدهیم. ۲- ۴پیمانه آب به خورش اضافه میکنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میکنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خورش کمی جا بیفتد. ۳-آبلیمو و شکر را کاملا با هم حل میکنیم و آن را به خورش اضافه میکنیم.گوشت چرخکرده را خوب ورز میدهیم و به آن کمی نمک و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های کوچک در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم و در ۱۵دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میکنیم. همچنین بخوانید : طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت اردکنکات:
۱-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد. ۲-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده کنید. ۳-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه کنید و گوشت را حذف کنید. ۴-تا حد ممکن از روغن برای سرخ کردن کم استفاده کنید چون این خورش به ذاته چرب است! Total Shares