آیا شما هم جزو طرفداران شیرنارگیل هستید و با مزایای این نوشیدنی پرخاصیت آشنایی دارید بد نیست از خاصیت های بیشمار شیرنارگیل مطلع شوید و با کمک آن انواع بیماری های خود را برطرف کنید برای کاهش التهاب، کاهش اندازه زخم ، کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کم شدن چربی های شکمی شیرنارگیل انتخاب خوبی به شمار می رود .
شیر نارگیل از قسمت سفید رنگ نارگیل تهیه می شود و در بسیاری از غذاهای سنتی جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
♦ ارزش غذایی شیر نارگیل: شیر نارگیل انرژی بالایی دارد (۵۵۲ کالری به ازای ۲۴۰ گرم یا یک لیوان). این شیر حاوی اسیدهای چرب متوسط زنجیر بوده و مواد غذایی ارزشمندی همچون آهن، منیزیم، منگنز و ویتامین C دارد. اسیدهای چرب موجود در شیر نارگیل ممکن است در کاهش اشتها، افزایش متابولیسم و کم شدن چربی های شکمی موثر باشد. علاوه بر این با مصرف شیر نارگیل، سطح کلسترول و تری گلیسرید بهبود یافته به طوری که سطح کلسترول خوب (HDL) افزایش پیدا می کند. همچنین شیر نارگیل در کاهش التهاب، کاهش اندازه زخم و کاهش ویروس ها و باکتری های مولد عفونت نیز موثر می باشد. ارسال شده در 28 دی 1395 توسط motallebi-b با موضوع تغذیه