تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چه عواملی سبب ایجاد گل مژه می شوند

گل مژه در واقع عفونتی است که به صورت جوش و روی سطح پلک ایجاد می شود.این عفونت در اثر انسداد مجرای چربی چشم به وجود می آید.گل مژه ها به دو دسته ی خارجی و داخلی تقسیم می شوند.در موارد نادر امکان دارد گل مژه در عمق پلک قرار گیرد.اما به طور معمول روی سطح پلک و قابل تشخیص است.

برخی از گل مژه های خارجی عمر کوتاهی دارند و خود بخود بهبود می یابند، اما برخی دیگر به درمان نیاز دارند.

گل مژه داخلی (که در طرف داخلی پلک ایجاد می شود) نیز برآمدگی قرمز رنگ و دردناکی ایجاد می کند اما نقطه قرار گرفتن آن باعث می شود ظاهر آشنای گل مژه را نداشته باشد. گل مژه داخلی امکان دارد پس از بهبود از بین برود و یا اینکه کیست آبکی کوچکی بر جای بگذارد که نیاز به شکافتن و تخلیه شدن داشته باشد.

گل مژه معمولاً آسیبی به کره چشم و بینایی آن وارد نمی کند، اما در موارد بسیار نادر امکان دارد موجب عفونت های شدید صورت شود که سلولیت نامیده می شود.

گل مژه در هر سنی ممکن است بروز یابد.

چه عواملی موجب بروز گل مژه می شود؟

گل مژه معمولاً به دلیل انباشت ترشحات غده چربی و همچنین باکتری استافیلوکوک که دقیقاً بر روی سطح پوست زندگی می کند ایجاد می شود.

گل مژه می تواند به شالازیون نیز تبدیل شود. شالازیون برآمدگی غیر دردناکی است که پس از پایان دوره تورم و عفونت گل مژه بر جای می ماند.

چطور می توان از ابتلا به گل مژه جلوگیری نمود؟

اگر فردی مرتباً به گل مژه مبتلا شود در درجه اول باید بهداشت را بیشتر رعایت کند. یعنی باید مرتباً سلول های مرده و میکروب ها را که منشأ تغذیه باکتری ها هستند از روی پوست خود پاک کند. چند قطره شامپو بچه ملایم را در یک فنجان آب گرم بریزد و چشم خود را در آن باز و بسته کند. چشمان خود را ببندید و با استفاده از یک تکه اسفنج یا دستمال تمیز به آرامی این محلول را بر روی ریشه مژه های خود بمالید.

نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افراد نباید از لوازم آرایش تاریخ مصرف گذشته و یا آلوده برای آرایش چشمان خود استفاده نمایند. از تماس دست و حوله آلوده با چشم نیز باید به شدت پرهیز نمود.

درمان گل مژه

درمان معمول گل مژه گذاشتن مکرر کمپرس گرم به مدت 10 تا 15 دقیقه و تکرار این کار به مدت چند روز است. این کار نه تنها درد و تورم را از بین می برد، بلکه کمک می کند که گل مژه زودتر خالی شود. نکته ای که باید مورد توجه قرار داد این است که حتماً هنگام استفاده از کمپرس آب گرم باید چشم ها بسته باشد. هرگز نباید گل مژه را فشار داد، زیرا این کار موجب سرایت گل مژه به سایر نقاط پلک می شود. بنابراین باید صبر کرد تا کم کم خشک شود.

در برخی موارد و در مورد کسانی که مکرراً به گل مژه مبتلا می شوند امکان دارد پزشک معالج آنتی بیوتیک خوراکی یا پماد آنتی بیوتیک تجویز نماید. در موارد اندکی نیز امکان دارد به انجام عمل جراحی مختصری نیاز باشد تا گل مژه شکافته و خالی شود.

تهیه کننده: ایران درمان




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چه عواملی سبب ایجاد گل مژه می شوند»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..