اینستاگرامی ها

پکیج تبلیغاتی

اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




کاهش کارایی ذهن با این نوع تغذیه

در بدن انسان انواع و اقسام عضوها وجود دارد و یکی از آن ها ذهن میباشد که به فرماندهی مغز کارش را انجام میدهد.امروزه خوراکی ها و خوردنی هایی بوجود آمده اند که بشدت بر روی عضوهای بدن انسان تاثیر میگذارند و برخی از آن ها سبب میشوند این عضوها کارایی اصلی شان کم شود که در نهایت فرد را با مشکلات خیلی جدی روبرو میکند.

محمد دریایی- محقق طب سنتی گفت: مصرف فست فودها به حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب وارد می‌کند و موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود همچنین مصرف فست فودها موجب کاهش توان حرکتی آنها می‌شود.

محمد دریایی درباره مضرات مصرف فست فودها اظهار داشت: همبرگر، مواد غذایی آماده، تنقلات بی‌ارزش مثل چیپس، پفک و … دارای چربی زیادی هستند که در کاهش حافظه و هوش افراد تاثیر مستقیم دارد.به گفته وی مصرف فست فودها به حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب وارد می‌کند و موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود همچنین مصرف فست فودها موجب کاهش توان حرکتی آنها می‌شود.

این محقق طب سنتی بیان داشت: فست فودها و غذاهای آماده مانند کنسرو، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، نباید بیش از دو بار در ماه استفاده شوند؛ اسید فسفریک موجود در غذای آماده به عنوان مواد نگهدارنده، باعث پوکی استخوان می‌شود.

غذاهای آماده باعث گسترش بیماری‌های مختلف

دریایی عنوان کرد: فرآورده‌های گوشتی به دلیل داشتن میزان بالای نیتریت، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؛ در کنار پیتزا، همبرگر، سوسیس و کالباس و ماکارونی، نوشابه‌های گازدار نیز در گسترش عوارض، اختلالات و بیماریها نقش زیادی را ایفا می‌کنند.

ترکیبات و ماده اولیه سوسیس و کالباس

وی افزود: با در نظر گرفتن اینکه قیمت فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس معمولاً کمتر ازقیمت  گوشت است می‌توان به این نکته اشاره کرد که استفاده از گوشتهای درجه یک در چنین محصولاتی دور از انتظار و غیر ممکن است و نمی‌توان ادعا کرد که در صنایع، از گوشت ماهیچه و سردست گوسفندی خالص برای تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود.

این محقق طب سنتی یادآور شد: برخی از مردم معتاد به سوسیس, کالباس, همبرگر و پیتزا هستند که باید نسبت به مصرف این محصولات کمی تامل کنند چرا که این محصولات عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

منبع : الو دکتر




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «کاهش کارایی ذهن با این نوع تغذیه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..