اگر در تلگرام ریپورت هستید و میخواهید هم اکنون اکانت خود را رفع ریپورت کنید دیدن این مقاله را ازدست ندهید ! کاملا تضمینی

تبلیغات



مطالب پیشنهادی

»دانلود کتاب تست نفوذ با کالی لینوکس pwk

»پکیج ساخت شماره مجازی بصورت نامحدود

»خرید قالب فروشگاه فایل وپروژه آنلاین

»تعطیلی مدارس تهران

»سوالات امتحانی دی ماه

»فال ور طالع بینی روزانه

»مجله آوا نیوز

مطالب مهم

اخبــار مهم راجب فروریختن ساختــمان پلاسکــو تهران+تعداد زخمی ها

ماجرای کلیپ الهه در برنامه استیج +جزئیات


توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر

توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیرتوصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر

شیر و فرآورده های شیر بخاطر مقدار کلسیم کافی ، آسانی هضم و ارزانی از بهترین منابع کلسیم می باشند .

شیر بدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده از نظر کلسیم بر شیرکامل ارجحیت دارد . زیرا وقتی که چربی شیر که مقدار جزئی کلسیم دارد گرفته شود ،
بجای آن شیرکلسیم دار جانشین می شود که پرارزشتر است . یک فنجان بستنی از لحاظ مقدار کلسیم تقریباً با نصف فنجان شیر برابر است .

شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود.

از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود . بعد از مصرف شیر پاستوریزه ، شیشه خالی را با آب سرد شستشو دهید. از انداختن درب آلومینیومی و یا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .

چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علائم قساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱ دقیقه بجوشانید .

● توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر

▪ از مصرف خامه غیرپاستوریزه خودداری نمائید .

▪ کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها بمدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است . برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود .

▪ از مصرف کره غیرپاستوریزه و بصورت مستقیم خودداری کنید .

● توجه : کره غیرپاستوریزه و فله را میتوان بعنوان کره آشپزخانه مصرف نمود .

▪ بستنی های سنتی باید از شیرپاستوریزه تهیه شوند .

▪ از مصرف هر گونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید .

▪ از مصرف پنیر تازه بپرهیزید .

▪ پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه از آب نمک و داخل یخچال باقی بماند تا عاری از آلودگیهای میکروبی گردد .

▪ هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علائم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد .

▪ کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید .

● ‌توصیه های لازم در مورد شیرخام ( غیرپاستوریزه )

▪ اگر اجباراً از شیرخام استفاده می کنید حتماً آنرا جوشانده و ۱۰ دقیقه در حال جوش بهم بزنید . شیرخام را قبل از جوشاندن در یخچال نگذارید .

▪ چنانچه در هنگام جوشاندن شیرمقداری از آن در محوطه آشپزخانه ریخت ، باید حتماً محل کاملاً شسته شود . از مصرف مجدد کیسه های پلاستیکی که قبلاً شیرخام در آن بسته بندی شده جداً خودداری گردد .

▪ ظروف مورد استفاده شیرخام باید پس از مصرف با آب و مایع ظرفشویی شسته شده و با آب سالم آبکشی شود . نهایتاً سعی کنید از شیرپاستوریزه استفاده شود . گاهی بر شیرفاسد جوش شیرین می زنند که دلمه نبندد بنابراین شیرکیلویی خریداری نشود .

پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «توصیه های لازم در مورد فرآورده های شیر»اینجا را کلیک کنید.

شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید. »همه چیز در مورد سبد کالا؛ از جزئیات تا نحوه توزیع در بهمن ماه »عیدی بازنشستگان سال 96 کی واریز میشود ؟ »وضعیت اب و هوای امروز کشور « »مشاهده جزئیات بازی استقلال و السد »جزئیات کامل راجب دربی 95 +حواشی های آن »جزئیات کامل راجب ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..