اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



تبلیغات

مطالب مهم




زیباجو : خیار شور، بهترین گزینه برای کنار غذا

وب سایت آشپزباشی: خیار شور از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. با استفاده از این روش به راحتی خیار شورهایی خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

 مواد لازم:

      سیر به میزان لازم     سبزیهای معطر  به میزان لازم     خیار  به میزان لازم     آب جوش  به میزان لازم     نمک  به میزان لازم    فلفل به دلخواه  

خیار شور

۱-خیارها را به صورت ایستاده در شیشه بچینید.

۲- تعدادی حبه سیر و چند شاخه سبزی در بین آن ها قرار دهید.

۳-در حدود ۲ تا ۳ سانتی متر سرکه در شیشه بریزید.

۴- نمک را در آب جوش خنک شده حل کنید (تقریبا برای هر لیوان آب، نصف قاشق غذاخوری نمک) و شیشه را از آب پر کنید.

۵- در شیشه را محکم ببندید و در دمای اتاق و محلی تاریک قرار دهید.

۶- تقریبا بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان می برد تا خیار شور آماده شود. وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است. بعد از رسیدن خیار شور، آن را در یخچال نگه دارید.

نکاتی در مورد تهیه ی خیار شور:

۱– خیارها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۲– سیرها را پوست بگیرید.

۳-
از سبزی های معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و
بگذارید تا کاملا خشک شوند. می توانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید.

۴– آب جوش را کنار بگذارید تا خنک شود.

حتما بخوانید :   کپک ویروس آشپزخانه

۵– در صورت تمایل برای تند شدن خیارشورها، می توانید از تعدادی فلفل هم استفاده کنید.

۶– مواد اولیه میزان دقیقی ندارند، چون با توجه به ذائقه تان و سایز شیشه هایی که استفاده می کنید، تغییر می کنند.

۷– شیشه ها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۸– وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است، که بین ۲۰ تا ۳۰ روز طول می کشد.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زیباجو : خیار شور، بهترین گزینه برای کنار غذا»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..

X