ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو خورشیدی به تمامی هموطنان عزیز، به اطلاع می رسانیم اسکریپت این سایت به فروش میرسد جهت اطلاعات بیشتر ایمیل بزنید ali.ghorbani320@gmail.com با سپاس. » ارسال ایمیل

تبلیغات



تبلیغات

مطالب مهم


» سهام عدالت » ساختمان پلاسکو » حسن جوهرچی » عيدي كارمندان وكارگران » قیمت میوه » هاشمی رفسنجانی » برنامه های نورورز 96 » برنامه استیج » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

زیباجو : تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد

توسط محققان ایرانی؛


تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد


زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

به گزارش مهر، عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم‌ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است.

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید‌دار و دیاستاز و ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم‌های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می‌شوند، گفت: عسل‌های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می‌شود؛ عسل‌های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت‌های آنزیم‌های موجود در عسل را تعیین می‌کند و می‌تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می‌توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

حتما بخوانید :   فواید روغن نارگیل بر سلامت و زیبایی

این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زیباجو : تشخیص عسل طبیعی از صنعتی ممکن شد»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات


اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..