اطلاعــیه پرتال تفریحی خبری نیوزس در جهت ثبت در ساماندهی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز سایت نیوزس / سایت نیوزس به ادرس اینترنتی (newzes.ir) در سایت ستاد ساماندهی اینترنتی کشور به ثبت رسیده است و فعالیت سایت مطالبق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد
قوانین سایت نیوزس
اخبار به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شوند و مسئولیت محتوای آن‌ها با ناشران خبر است. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی، و با عنایت به اینکه سایت نیوزس مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مؤلفان در قانو ن فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوای خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.



مطالب مهم

»اخبار سپاه و داعش و سوریه » حمله مجلس » سریال عاشقانه » سریال شهرزاد » سهام عدالت » فال وطالع بینی امروز » عکس های لورفته ...

تبلیغات

سایت نیازمندی های بازارچه 96




چگونگی تازه ماندن میوه ها

چگونگی تازه ماندن میوه ها

این کار ممکن است موجب ماندن بخشی از این مواد در یخچال شود که بعد از چند روز تازگی خود را از دست می‌دهد مخصوصا در مورد میوه‌ها.برای نگهداری میوه‌هایی که بیشتر از حد نیاز خریداری می‌شود راه‌هایی وجود دارد.

خیار بسیار حساس است و بعد از چند روز تازگی و طعم خود را از دست می‌دهد.

برای نگهداری خیار آن را از داخل کیسه پلاستیکی خارج کنید، شسته و بعد از خشک شدن در یک قابلمه در دار بریزید و در یخچال بگذارید. انگور را برای نگهداری بیشتر نشسته درون کیسه نگهدارید.

شستن انگور قبل از گذاشتن در یخچال موجب ترک خوردن دانه‌های آن می‌شود.سبزی خوردن را بشویید و در یک کیسه پارچه‌ای نگهدارید. از آنجا که برگ‌های سبزی آب زیادی دارد کیسه پارچه‌ای باعث می‌شود

سبزی سیاه و پلاسیده نشود. موز را در صورتی که نرسیده باشد در روزنامه بپیچید و ابتدا دو سه روز خارج از یخچال نگهدارید. این کار باعث شیرین شدن موز می‌شود.

بعد از زرد شدن پوست موز آنرا در یخچال بگذارید. در صورتی که با وجود همه مراقبت‌ها باز هم میوه‌ها مانده و بد شکل شدند، و کسی حاضر به خوردن آن نشد، (قبل از پوسیدگی) می‌توانید با پختن آنها هم باعث تنوع در تغذیه افراد خانواده شوید.

با افزودن کمی شکر و آب به سیب، گلابی، آلو یا هلو و پختن آنها می‌توانید کمپوت درست کنید.

موزهایی که پوستشان سیاه شده‌اند ولی هنوز سالم هستند، برای درست کردن پوره موز، شیر موز و کیک مناسب هستند.انگورهای مانده را می‌توان سرکه کرد. برای این کار آنها را چند هفته در ظرفی در دار بریزید به صورتی که اصلا هوا نخورد و بعد صاف کنید.

و بهترین راه برای تازه ماندن میوه‌ها و جلوگیری از خراب شدنشان خرید به اندازه نیاز است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چگونگی تازه ماندن میوه ها»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..