سيب زمينی پخته ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پياز داغ ۱ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه طرز تهیه قلقلی اسفناج : اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي ۱۰ دقيقه بگذاريد بخارپز شود. سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد. بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
منبع: آشپزی / تابناک باتو