مواد لازم:
شلغم خرد شده : ۵۰۰ گرم
کره گیاهی : ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : ۱ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ : ۱ لیتر
خامه صبحانه : ۱۵۰ میلی لیتر
فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سبز : ۲/۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز و شلغم را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا خوب نرم شود. ادویه ها را به قابلمه اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود. مواد درون قابلمه را در غذاساز پوره کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بزند. سه چهارم خامه را به پتاژ تهیه شده اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و در ظرف بریزید . روی پتاژ را با خامه تزئین کنید.
نکته:
می توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ استفاده کنید.
اگر می خواهید پتاژ زرد رنگ تر شود، زردچوبه بیش ازی اضافه کنید.
می توانید به ادویه ها ۲ حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید.
زیباجو
حتما بخوانید : طرز تهیه برگر ذرت و سویا، مخصوص گیاه خواران