وب سایت سوران: سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهایی می باشد که ایرانی ها در مناسبت ها و در برخی از شب و روزهای خاص حتما آن را درست می کنند. مانند شب یلدا و شب عید. اما به جز آن، باید به طور ثابت در برنامه غذایی مان قرار گیرد.
مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۲ عدد برنج ۲ پیمانه آرد ۳ قاشق غذا خوری سبزی (تره – جعفری – گشنیز – شوید – سیر) ۲۵۰ گرم ادویه مخصوص ماهی (نمک-زردچوبه) به میزان لازمطرز تهیه:
۱– آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم.
۲-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم. (نمک + روغن)
۳-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم.
۴– ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم.
۵-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم.
۶– وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.
نکات:
۱- برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
۲- سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
۳- سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
۴-میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.