مربای سیب از آسان ترین و ساده ترین مرباهایی است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید می خواهیم در ادامه شما را با روش تهیه این مربای خوشمزه که با شکر ،گلاب و سیب تهیه می شود آشنا کنیم خواص و ارزش تغذیه ای هر یک از این مواد غذایی را نیز در ادامه برایتان شرح خواهیم داد .
سیب تمیز کننده بدن است. سبب از بین رفتن خستگی میشود. اشتهاآور است. به جذب کلسیم کمک میکند. قند خون را بالا نمیبرد. ضد سرطان است و دستگاه گوارش را تقویت میکند.
این مربا از جمله مرباهای ۴ فصلی است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب۱ کیلو سیبا کیلو شکر
۱/۲ استکان گلاب
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه مربای سیب
سیبها را پوست کنده و خرد میکنیم (برای اینکه سیبها موقع پوست کندن تیره نشوند در ظرف آبی نصف استکان سرکه میریزیم و سیبها را در داخل آن خرد میکنیم) سیبها را در ظرفی میریزیم و حدود ۴ -۵ لیوان آب (طوری که روی سیبها را بگیرد) میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا سیبها کمی پخته شود. بعد سیبها را در صافی میریزیم و آب سیب را با شکر مخلوط میکنیم و دو سه جوش میدهیم، سپس سیبها را داخل شربت ریخته و میگذاریم شربت مربا قوام بیاید، سپس گلاب و آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش مربا را از روی آتش بر میداریم.
خواص مواد غذایی اصلی
سیب تمیز کننده بدن است. سبب از بین رفتن خستگی میشود. اشتهاآور است. به جذب کلسیم کمک میکند. قند خون را بالا نمیبرد. ضد سرطان است و دستگاه گوارش را تقویت میکند. سبب افزایش بینایی میشود.