به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، امیر حسین جمشیدی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته و بر اساس سیاستها و اسناد بالادستی تلاش کردیم تا فرآوردههای طبیعی و سنتی را با کیفیت بهتر و تنوع مختلف مجوز دهیم، اظهار داشت: در تنوع فرآوردهها سعی بر این بوده است که درمان بیماریهای بسیاری را پوشش دهد یعنی برای اکثر بیماریها هدفگذاری شده است تا برای هر بیماری حداقل یک فرآورده طبیعی و سنتی داشته باشیم.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بیان داشت: در 10 سال گذشته سازمان غذا و دارو در این زمینه موفق بوده است و تعداد فرآوردهها بسیار زیاد شده است به نحوی که چیزی در حدود یک و دو دهم پروانه در هر روز کاری صادر شده است که این خیلی عدد بزرگی است؛ یعنی از سال 60 تا سال 85 ، 134 فرآورده طبیعی داشتیم که این عدد امروزه به هزار و 800 فرآورده طبیعی رسده است.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو به ایفدانا گفت: تفویض اختیاری که یکماه است به معاونتهای غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی اختیار شده است در زمینههای توزیع بهتر، مبارزه با قاچاق فرآوردههای طبیعی و سنتی، عرضه و مجوز دهی به این فراوردهها بسیار تاثیر گذار خواهد بود و مراجعه کنندگان دیگر نیاز نیست مسافتهای طولانی را برای دریافت مجوز به تهران سفر کنند که این عامل موثری در تگریم ارباب رجوع است.
انتهای پیام/