تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




زیباجو : بیسکویت های درخت کریسمس

وب سایت آشپزباشی: بیسکویت درخت کریسمس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

این روشی متفاوت و زیرکانه برای تهیه ی بیسکویت های طرح دار است، که می توانید با آن بیسکویت های خود را به شکل مورد نظرتان تزیین کنید و همه را با آن ها متعجب کنید.

 مواد لازم:

      آرد سه و نیم پیمانه     نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری     کره  ۲۳۰ گرم     شکر  ۲ پیمانه     تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ     وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری    رنگ خوراکی به میزان لازم

بیسکویت درخت کریسمس

  طرزتهیه:

۱- آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. در کاسه ی بزرگی، کره (به دمای اتاق) و شکر را با همزن برقی برای حدود ۴ دقیقه بزنید تا کمرنگ و پفدار شود.

۲-تخم مرغ ها را یکی یکی و بعد هم وانیل را اضافه کنید و مواد را بزنید. سرعت همزن را کم کنید، ترکیب آرد را اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.

۳-خمیر را رنگ کنید. برای درخت ها دو سوم مواد را سبز رنگ کنید. به مقداری از خمیر رنگ قرمز و به مقداری از آن رنگ زرد اضافه کنید. مقداری هم بدون رنگ نگه دارید. خمیر سبز را نصف کرده، در کیسه نایلونی بپیچید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴- خمیرهای سبز را به نوبت بین ۲ کاغذ روغنی آردپاشی شده به پهنای ۳ میلی متر باز کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید. خمیر قرمز را روی سطح آرد پاشی شده رول کنید. از خمیر زرد و بدون رنگ توپ های کوچکی درست کنید . آن ها را به شکل دلخواه روی خمیر سبز رنگ بچینید(اگر خمیر ها شل بودند آن ها را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید).

حتما بخوانید :   زیباجو : خدمات درمانی هلال‌احمر در عراق بی‌نظیر است

۵- فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

۶- کاغذ روغنی دوم را دوباره روی خمیر ها بگذارید و وردنه را روی آن بغلتانید تا خمیر های رویی به خمیر سبز بچسبند.

۷- کاغذ روغنی را با احتیاط بردارید و خمیر را با قالب طرح درخت تقریبا ۱۰ سانتی متری قالب بزنید و برای ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.

۸- خمیر های قالب زده شده را از خمیر جدا کرده و در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۲ دقیقه در فر بپزید. آن ها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. می توانید بیسکویت ها را تا ۱ هفته در ظرفی که هوا نکشد نگه داری کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت درخت کریسمس:

۱– به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید.

۲– اگر دسترسی دارید از ۲ قاشق چای خوری عصاره ی وانیل استفاده کنید.

۳– خمیر باید به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود. 




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زیباجو : بیسکویت های درخت کریسمس»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..