تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی

کد خبر: ۴۴۱۵۷۹

۱۲۷  بازدید

ماهنامه سرآشپز - فاطمه آرو: وقتی حرف از غذاهای معروف ایرانی به میان می آید، انواع آش ها، جزو اولین گزینه هایی هستند که به ذهنمان وارد  می شوند. به جز آش های معروف که همه با آن ها آشنا هستند و حتما امتحان شان کرده اند، بعضی آش های دیگر، مختصِ شهرستان های ایران هستند که احتمالا بعضی ها از وجود آنها بی خبرند. در این مطلب دو نوع از آن آش ها را به شما آموزش داده ایم.


آش بی بی

مواد مورد نیاز:

نخود: یک دوم پیمانه لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه عدس (خیس شده): یک دوم پیمانه باقالی: 1 پیمانه سبزی آش (خردشده): 200 گرم بادنجان (حلقه ای شده): 3 عدد پیاز (نگینی خردشده): 2 عدد گوجه فرنگی (نگینی خردشده): 3 عدد رب گوجه فرنگی: 2 ق س اُماج: 1 پیمانه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم
2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی 

روش پخت:

1- نخود و لوبیا (از روز قبل هرکدام جداگانه خیس و در این مدت چند بار آب آن ها عوض شده) را داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس عدس و باقالی را به آن اضافه کنید.

2- بادنجان را داخل صافی گذاشته و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آن را شسته، خشک کرده و داخل روغن سرخ کنید.

3- داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل درون آن ریخته و تفت دهید. بعد پیاز را از تابه خارج کرده و رب گوجه فرنگی را درون آن تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس از روی حرارت بردارید.

4- گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، سبزی آش، (به میزان مساوی مخلوطی از جعفری، تره، گشنیز و اسفناج) و بادنجان سرخ شده را به مخلوط نخود و لوبیا افزوده و بگذارید تا بپزد.

5- در انتهای پخت 1 پیمانه اُماج را به آش افزوده و هم بزنید تا به هم نچسبند، بعد حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا جا بیفتد.

* برای تهیه اُماج:

یک چهارم پیمانه روغن جامد، مقداری نمک، زردچوبه و فلفل را دورن یک دوم پیمانه آب ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس در کف سینی 1 پیمانه آرد ریخته و مخلوط روغن را روی آن بپاشید. بعد کف دست را روی آرد حرکت داده، دست هایتان را به هم بمالید و از خمیری که به دست تان چسبیده، خمیری ریز و نامنظمی درست کنید (به همین ترتیب ادامه دهید تا به اندازه 1 پیمانه آماده شود) سپس کنار بگذارید تا خشک یا نیم خشک شود.

 

آش کلم

مواد مورد نیاز:

برنج (خیس شده): 1.5 پیمانه کلم برگ (ریز خردشده): 700 گرم شغلم (ریز خردشده): 700 گرم سیب زمینی (مکعبی خردشده): 3 عدد کشک: 4 پیمانه نعنا داغ، سیر داغ: به میزان لازم روغن زیتون: 1 ق س
2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی 

روش پخت:

1- برنج را با 8 پیمانه آب گرم داخل قابلمه ای ریخته و بگذارید تا نیم پز شود.

2- کلم و شلغم را به برنج افزوده و بگذارید تا نیم پز شود.

3- سیب زمینی و روغن زیتون را به مواد افزوده و بگذارید تا بپزد.

4- 20 دقیقه آخر؛ کشک، نعناداغ و سیرداغ را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.


5- آش را داخل ظرفی کشیده، سپس با سیرداغ و پیازداغ تزیین کنید.

کلم و این همه خاصیت:

* اگر می خواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماری ها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. این گیاه سرشار از سولفور با از سولفور و ویتامین است.

* ویتامین K و آنتوسیانین آن به عملکرد ذهنی و تمرکز کمک می کند. این ماده مغذی از آسیب دیدگی اعصاب پیشگیری کرده و سیستم دفاعی بدن را برای مقابله با آلزایمر تقویت می کند. بالاترین میزان این ماده مغذی در کلم قرمز است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «2 نوع آش شهرستانی و اصیل ایرانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..