مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک شده
۲سبزی جات را خشک کنید. رزماری، مریم گلی، آویشن یا استخودوس را روی ورق روغنی قرار دهید و در سینی فر و حرارات ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا خشک شود. سبزی های خشک را ریز کنید.
۳پوست لیمو ترش را در نازک ترین حالت جدا کنید و به ریزترین حالت برش دهید. اجازه دهید لیمو خشک شود.
۴شکم فلفل قرمز را اول باز کنید و تخم آن را خارج کنید. آن را زیر آفتاب خشک کنید. سپس در هاون آن را ریز کنید.
۵پس از اینکه مواد جانبی کاملا خشک شد، آن ها را در مقدار مورد نظر خود با نمک مخلوط کنید و در جای خشک نگه داری کنید.
مراجع http://www.ehow.com/how_12343611_make-flavored-salts.htmlبخوانید: چگونه هنگام مسافرت با کودکان وسایل لازم را همراه ببریم