مصرف نان در ایران ۶ برابر استاندارد دنیای است | لبنیات یک سوم دنیا
زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
دبیر علمی همایش امنیت غذا، سلامت و توسعه با بیان اینکه مصرف نان در ایران ۶ برابر استاندارد دنیای است، افزود: این در حالی است که انسان ها ایران نصف تا یک سوم استاندارد دنیای لبنیات مصرف میکنند.
به گزارش مهر، شهریار دبیریان در همایش «امنیت غذا، سلامت و توسعه» با بیان مصرف پایین لبنیات در ایران نسبت به استاندارد دنیای گفت: مصرف لبنیات در کشورهای توسعه یافته به ۳۰۰ تا ۵۰۰ لیتر در سال میرسد و این در حالی است که انسان ها ایران به طور متوسط سالانه ۷۰ تا ۸۰ لیتر شیر و لبنیات مصرف میکنند.
دبیریان با اشاره به اهمیت موضوع امنیت غذایی در کشور تاکید کرد: درصد بالایی از انسان ها ما از کمبود کلسیم و ویتامین دی رنج می برند و تب مالت به گفته مسئولان وزارت بهداشت بالا رفته است.
دبیر علمی همایش امنیت غذا، سلامت و توسعه اضافه کرد: استفاده انسان ها از لبنیات سنتی و فله ای از عوامل اصلی گسترش تب مالت در جامعه است، بنابراین باید انسان ها را به سمت استفاده از لبنیات صنعتی استفاده کنیم.
وی گفت: ما معتقد نیستیم که فرآوردههای سنتی باید تعطیل شود بلکه میگوییم صنعت باید شیر خام و پاستوریزه بهداشتی را به مراکز سنتی تولید لبنیات ارائه دهد.
دبیریان خاطرنشان کرد: مصرف لبنیات در ایران در حالی کمتر از استانداردهای دنیای است که اجرای طرح هدفمندی یارانهها میزان مصرف شیر و لبنیات در کشور را ۴۲ درصد کم شدن داد.
حتما بخوانید : علت سردی انگشتان دست و پا چه میتواند باشد؟
زیباجو